voor-en-achterzijde-boek-1024x738
Nieuw boek: iPad voor de leerkracht

Half februari 2017 is het boek 'iPad voor de leerkracht' uitgekomen. Als leerkracht van een groep leerlingen wil je toch ook goed met je (eigen) iPad uit de voeten kunnen? Stap-voor-stap laten we je zien hoe je de knoppen van de iPad en de meest gebruikte functies moet gebruiken. Natuurlijk ontbreken in dit boek speciaal voor de leerkracht in het basisonderwijs de onderwijsapps niet. Wil je de iPad en je digibord in het lokaal koppelen, in dit boek laten we je de mogelijkheden zien.

 
button-bestel-nu
 
  • Ik merk bij mijn collega’s dat het werken met de iPad best wat voeten in aarde heeft. Dit boek heeft een duidelijke opbouw. Het handige is dat dit boek echt bij de basis begint. Dus hoe ziet de iPad er eigenlijk van buiten uit? En waar dienen alle knoppen eigenlijk voor? Voor een ICT’er is het soms heel logisch waar knoppen voor zijn of bepaalde instellingen. Maar voor een niet ICT’er kan het soms knap lastig zijn. Dit boek is heel duidelijk en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Dat vind ik erg fijn.   Lees hier de hele review van Eveline - kleutersdigitaal.nl
    Eveline
    Kleutersdigitaal
  • "Ik heb al een kijkje mogen nemen..." Het boek iPad voor de leerkracht ziet er goed uit. Duidelijk uitgelegd, je kunt direct met je iPad alles uitproberen.
    Willemien Voogels
2017-01-24 iPad voor de leerkracht
office-voor-de-ipad-voorzijde
01-welke-ipad-moet-ik-kiezen-500
ipad-boeken-senior
 
button-gratis-vragen